Η παρουσία του Bacillus Cereus στο γάλα/
Main Author: | Κίττα, Ελένη Κ. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. |
Other Authors: | Γκόβαρης, Αλέξανδρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/42965 |
Similar Items
-
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προίόντων :μικροβιολογικές αναλύσεις
by: Καλατζόπουλος, Γιώργος -
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προιόντων
by: Καλατζόπουλος, Γιώργος -
Γάλα και προϊόντα γάλακτος: τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία/
by: Varnam, Alan H.
Published: (2008) -
Μικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισας /
by: Τσιώτα, Σταυρούλα.
Published: (2016) -
Μικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισας /
by: Τσιώτα, Σταυρούλα.
Published: (2016)