|
|
|
|
LEADER |
01222nam a2200253 a 4500 |
001 |
843886 |
005 |
20171111231251.0 |
008 |
141203s2014 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 637.015 79
|
100 |
1 |
|
|a Κίττα, Ελένη Κ.
|
245 |
1 |
2 |
|a Η παρουσία του Bacillus Cereus στο γάλα/
|c Ελένη Κωνσταντίνου Κίττα ; [επιβλέπων καθηγητής Γκόβαρης Αλέξανδρος]
|
260 |
|
|
|a Λάρισα:
|b [χ.ό.],
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 39 σ. :
|b εικ. (μερ. έγχρ.) ;
|c 30 εκ.
|
500 |
|
|
|a 1 CD-ROM.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 34-39).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ *
|x ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a BACILLUS CEREUS
|
700 |
1 |
|
|a Γκόβαρης, Αλέξανδρος
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Επιστημών Υγείας.
|
856 |
4 |
0 |
|b Τμήμα Ιατρικής
|u http://hdl.handle.net/11615/42965
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc79d26c5ad13446fc4751
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 637.015 79 ΚΙΤ
|t 2
|x m
|z Books
|