Διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών ιδιοκτητών - υπευθύνων για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων - καταστημάτων μαζικής εστίασης η περίπτωση του Νομού Ευρυτανίας: [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Μυλούλη, Βικτωρία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/ekpde/Main.nsf/h_2CEA23D7887CF483C22574EF00468837/58D12EACD13CEAE8C22574F6004682D5/?OpenDocument |
Similar Items
-
Προϋποθέσεις διασφάλισης και προσφοράς ποιότητας για την προσέλκυση τουριστών - επισκεπτών σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε αστικές περιοχές [Διπλωματική διατριβή]/
by: Γκούρλιας, Νικόλαος
Published: (2004) -
Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) κατά τη διαδικασία παρασκευής έτοιμων γευμάτων με βάση παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής εφαρμογή - ανάλυση - επιθεώρηση: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Κοντογεώργος, Αχιλλέας
Published: (2004) -
Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων στον κλάδο της φιλοξενίας ευρήματα και προτάσεις σε επιχειρήσεις εστίασης στην Αττική: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Χριστόπουλος, Θωμάς
Published: (2014) -
Μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων εστίασης αεροπορικών εταιρειών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και ικανοποίηση πελατών και διαχείριση παραπόνων: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βλάχου, Χριστίνα Γ.
Published: (2014) -
Εναλλακτικές μορφές τουρισμού και βιώσιμη ανάπτυξη η περίπτωση της Π.Ε. Ευρυτανίας: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Θεοδωρογιάννη, Μαρία
Published: (2013)