Εφαρμογή συστήματος ISO 22000 στην μελισσοκομία [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Κλήμης, Σακελλάριος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2007
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/D6003910142A111FC2257321001DC0A8/?OpenDocument |
Similar Items
-
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Μελισσοκομία και περιβάλλον προσέγγιση με την ανάλυση του κύκλου ζωής (ISO 14040): [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καλοστύπη, Κλεοπάτρα
Published: (2011) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (κατα ISO 22000) σε μονάδα παραγωγής ζωοτροφών [Διπλωματική διατριβή] /
by: Γαλανάκη, Μαρία
Published: (2011) -
Σχεδιασμός συστήματος ποιότητας κατά ISO 22000 σε μονάδα παραγωγής πλαστικών συσκευασιών για υγρά τρόφιμα [Διπλωματική διατριβή]/
by: Θεοδωρακοπούλου, Γεωργία
Published: (2011) -
Εφαρμογή συστήματος ασφαλείας ISO 22000:2005 σε μονάδα τυποποίησης ελιάς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Φουρναράκου, Σταματίνα
Published: (2011)