The properties of water in foods: ISOPOW 6/

Corporate Author: International Symposium on the Properties of Water in Foods Santa Rosa, Calif.)
Other Authors: Reid, David S.
Format: Book
Language:English
Published: London: Blackie, 1998
Subjects:
LEADER 00835nam a2200205 a 4500
001 634651
005 20171111230412.0
008 971222s1998----enk er 000 0 engxd
020 |a 9780751403824 
040 |a GB  |b Uk  |e AACR2 
082 0 |2 21  |a 664  |e AACR2 
111 2 |a International Symposium on the Properties of Water in Foods  |c Santa Rosa, Calif.)  |d 1996 : 
245 0 4 |a The properties of water in foods:   |b ISOPOW 6/  |c edited by David S. Reid 
260 |a London:  |b Blackie,  |c 1998 
300 |a xx, 512 σ. 
500 |a Εισηγήσεις από το ISOPOW 6, που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 1996 στη Santa Rosa, Calif. 
504 |a Περιλαμβάνει ευρετήριο 
650 0 0 |a Food  |x Water activity 
700 1 |a Reid, David S. 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc197b6c5ad13446f741f6  |c 998a  |d 945l  |e 664 INT  |t 1  |x m  |z Books