Γεωγραφική ταξινόμηση οσπρίων φακής (Lens Culinaris L.) με την μέθοδο της υπέρυθρης φασματοσκοπίας FT-IR συνδιασμένης με χημειομετρικές μεθόδους/
Main Author: | Κουβουτσάκης, Γεώργιος Π. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής |
Other Authors: | Παππάς, Χρήστος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5927 |
Similar Items
-
The lentil botany, production and uses /
Published: (2009) -
Lentils
Published: (1981) -
Μελέτη των μεταβολικών αποκρίσεων του ψυχανθούς Lens culinaris κάτω από συνθήκες υψηλής αλατότητας/
by: Σκληρός, Δημήτριος Γ.
Published: (2012) -
Επίδραση του βαθμού συμπίεσης του εδάφους στο φύτρωμα αραβοσίτου (Zea mays), σιταριού (Triticum aestivum), κριθαριού (Hordeum sativum), μπιζελιού (Pisum sativum), φακής (Lens culinaris) και φασολιού (Phaseolus vulgaris)/
by: Κιολέογλου, Βασίλης
Published: (2010) -
Καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας ελληνικών οσπρίων/
by: Παρδάλης, Νικόλαος Γ.
Published: (2013)