Γεωγραφική ταξινόμηση οσπρίων φακής (Lens Culinaris L.) με την μέθοδο της υπέρυθρης φασματοσκοπίας FT-IR συνδιασμένης με χημειομετρικές μεθόδους/

Main Author: Κουβουτσάκης, Γεώργιος Π.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Other Authors: Παππάς, Χρήστος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5927
LEADER 01108nam a2200205 a 4500
001 633035
005 20171111230411.0
008 150324s2013----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 633.37042 
100 1 |a Κουβουτσάκης, Γεώργιος Π. 
245 0 0 |a Γεωγραφική ταξινόμηση οσπρίων φακής (Lens Culinaris L.) με την μέθοδο της υπέρυθρης φασματοσκοπίας FT-IR συνδιασμένης με χημειομετρικές μεθόδους/  |c Γεώργιος Π. Κουβουτσάκης ; επιβλέπων καθηγητής: Παππάς Χρήστος 
260 |c 2013 
300 |a 99 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 82 - 84 
650 0 0 |a Lentils  |x Classification 
700 1 |a Παππάς, Χρήστος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5927 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19556c5ad13446f73ab7  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 633.37042 ΚΟΥ  |t 1  |x m  |z Books