Culinary calculations : simplified math for culinary professionals /
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Hoboken, N.J. :
John Wiley & Sons,
2008.
|
Edition: | 2nd ed. |
Subjects: | |
Online Access: | http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip077/2006102169.html http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0826/2006102169-d.html |
Internet
http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip077/2006102169.htmlhttp://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0826/2006102169-d.html
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | - | 1 | Προβολή | OPAC |