Συγκριτική μελέτη φυσικοχημικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε ποικιλίες φακής (lens culinaris) που παράγονται με συμβατικό και βιολογικό τρόπο καλλιέργειας/

Main Author: Καραγκούνης, Ιωάννης Α.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Ιατρικής
Other Authors: Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2011
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 633.37 ΚΑΡ2ΠροβολήOPAC