Συγκριτική αξιολόγηση μεθόδων επιλογής στη φακή (Lens culinaris L.) σε διαφορετικές πυκνότητες σποράς και μοριακός γενετικός έλεγχος για ανθεκτικότητα στο Fusarium oxysporum sp./

Main Author: Φώτη, Χρυσάνθη-Λαμπρινή
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/41670

Internet

http://hdl.handle.net/11615/41670
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 633.37 ΦΩΤ2ΠροβολήOPAC