Συγκριτική αξιολόγηση μεθόδων επιλογής στη φακή (Lens culinaris L.) σε διαφορετικές πυκνότητες σποράς και μοριακός γενετικός έλεγχος για ανθεκτικότητα στο Fusarium oxysporum sp./
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/41670 |
Internet
http://hdl.handle.net/11615/41670Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | THESIS 633.37 ΦΩΤ | 2 | Προβολή | OPAC |