Συγκριτική αξιολόγηση μεθόδων επιλογής στη φακή (Lens culinaris L.) σε διαφορετικές πυκνότητες σποράς και μοριακός γενετικός έλεγχος για ανθεκτικότητα στο Fusarium oxysporum sp./
Main Author: | Φώτη, Χρυσάνθη-Λαμπρινή |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/41670 |
Similar Items
-
Ανάπτυξη γενεολογίας με στόχο τη βελτίωση ποικιλιών φακής για ανθεκτικότητα στο Fusarium oxysporum f.sp.lentis και εντοπισμός μοριακών δεικτών στενά συνδεδεμένων με την ανθεκτικότητα/
by: Βασιλάκου, Μαρία Π.
Published: (2011) -
In vitro αξιολόγηση γενοτύπων φακής και εφαρμογή τεχνικών μοριακής βελτίωσης για ανθεκτικότητα στο fusarium oxysporum f. sp. lentis/
by: Αγγελόπουλος, Βασίλης
Published: (2014) -
In vitro ανταπόκριση ποικιλιών φακής (Lens culinaris) και μελέτη των φυσικοχημικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων τους σε περιβάλλοντα συμβατικής και βιολογικής καλλιέργειας/
by: Κατσαβού, Αικατερίνη
Published: (2008) -
Fusarium mycotoxins : chemistry, genetics, and biology /
by: Desjardins, Anne E.
Published: (2006) -
The fusarium laboratory manual
by: Leslie, John F., 1953-
Published: (2006)