Χημεία τροφίμων και ευφραντικών/

Corporate Author: Παπαζήσης
Other Authors: Γαλανός, Σπυρίδων Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι: Παπαζήσης, 1948-1950
Edition:2η εκδ.
Subjects:
LEADER 01241nam a2200277 a 4500
001 623702
005 20171111230404.0
008 991208s1949 gr er ||| g|gre d
040 |a GR-IrASP  |b gre  |e AACR2 
082 0 |a 543.1 ΓΑΛ 
245 0 0 |a Χημεία τροφίμων και ευφραντικών/  |c Σπυρίδωνος Δ. Γαλανού 
250 |a 2η εκδ. 
260 |a Αθήναι:  |b Παπαζήσης,  |c 1948-1950 
300 |a 5τ. :  |b πίν., σχεδ. 
505 1 |a - τ.1. Θρεπτικαί ύλαι. - Τροφή. - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως. - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμα - Λίπη και ΄Ελαια. - τ.4. Φυτικά τρόφιμα. - τ.5. Ευφραντικά - ύδωρ και αήρ. Είδη κοινής χρήσεως. 
650 1 0 |a Ελαία 
650 1 0 |a Ευφραντικά 
650 1 0 |a Ζωικά τρόφιμα 
650 1 0 |a Θρεπτικές ύλες 
650 1 0 |a Λίπη 
650 1 0 |a Μέθοδοι αναλύσεως 
650 1 0 |a Φυτικά τρόφιμα 
650 1 0 |a Χημεία 
700 1 |a Γαλανός, Σπυρίδων Δ. 
710 0 |a Παπαζήσης 
952 |a GR-IrASP  |b 59cc18916c5ad13446f713fd  |c 998a  |d 945l  |e 543.1 ΓΑΛ  |t 5  |x m  |z Books