Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Χημεία τροφίμων και ευφραντικώ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών/
Corporate Author:
Παπαζήσης
Other Authors:
Γαλανός, Σπυρίδων Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήναι:
Παπαζήσης,
1948-1950
Edition:
2η εκδ.
Subjects:
Ελαία
Ευφραντικά
Ζωικά τρόφιμα
Θρεπτικές ύλες
Λίπη
Μέθοδοι αναλύσεως
Φυτικά τρόφιμα
Χημεία
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΑΣΠΑΙΤΕ
543.1 ΓΑΛ
5
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επιβίωση : Βασικός οδηγός διατροφής - Η δομή της τροφής /
by: Παπαηλιού, Α. Η.
Published: (1990)
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/
by: Μπόσκου, Δ. Γ.
Published: (1986)
Χημεία τροφίμων /
by: Ζαμπετάκης, Γιάννης
Published: (2014)
Θέματα χημείας τροφίμων/
by: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-
Published: (1992)
Χημεία τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δ. Γ.
Published: (1997)
×
Loading...