Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Enzymes and food processing
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Enzymes and food processing
Corporate Author:
Applied sciences publishers
Other Authors:
Birch, G. G.
,
Blakebrough, N.
Format:
Book
Language:
English
Published:
London:
Applied sciences publishers,
1981
Subjects:
ENZYMES
FOOD TECHNOLOGY
Ένζυμα
Πρωτεΐνες
Λακτάση
Χημεία τροφίμων
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΑΣΠΑΙΤΕ
664.06 ENZ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Food enzymes : structure and mechanism /
by: Wong, Dominic W. S.
Published: (1995)
Ανάπτυξη και in vitro εκτίμηση σφαιριδίων λακτάσης/
by: Μαγγίνα, Πηγή
Published: (2002)
Μελέτη τῆς ὑπολακτασίας ἐπί Ἑλλήνων διά τῆς δοκιμασίας ἐκπνεομένου ὑδρογόνου (Η2)
by: Παπανίκος, Ιωάννης Κ. (1948- )
Published: (1981)
Enzymes in food processing
Published: (1995)
Food enzymes structure and mechanism/
by: Wong, Dominic W. S.
Published: (1995)
×
Loading...