Παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών από στελέχη οξυγαλακτικών καλλιεργειών που απομονώθηκαν από ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα/
Main Author: | Ακτύπης, Αναστάσιος Α. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Καλαντζόπουλος, Γεώργιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
1999
|
Subjects: | |
Online Access: | http://thesis.ekt.gr/11316 |
Similar Items
-
Καθαρισμός και χαρακτηρισμός των αντιμικροβιακών ουσιών που παράγονται από τα οξυγαλακτικά βακτήρια Lactobacillus fermentum ACA-DC 179 και Lactobacillus rennini ACA-DC 565-DC 198/
by: Νίπη, Αμαλία Γ.
Published: (2014) -
Επίδραση της βακτηριοσίνης από βακτηριοσινογόνο οξυγαλακτικό στέλεχος στην καλλιέργεια γιαούρτης και στην ανάπτυξη και επιβίωση της Listeria welshimeri 15008 κατά την παραγωγή και συντήρηση της γιαούρτης/
by: Παναγοπούλου, Έλλη
Published: (2011) -
Διερεύνηση του μηχανισμού της βακτηριοκτόνου δράσης του αντιμικροβιακού πεπτιδίου μασεδοσίνη που παράγεται από το Streptococcus macedonicus ACA-DC 198/
by: Παγώνα, Βάγια
Published: (2012) -
Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα γίδινου γάλακτος/
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (2004) -
Νέα στελέχη οξυγαλακτικών βακτηρίων από παραδοσιακά ελληνικά τυριά. Μελέτη του τεχνολογικού δυναμικού, των φυσιολογικών ιδιοτήτων και του πλασμιδιακού περιεχομένου/
by: Αστερή, Ιωάννα - Αρετή
Published: (2011)