Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού : εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά /
Main Author: | Γιαννακούρου, Μαρία Χ |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μικρομετεωρολογία και διαθεσιμότητα νερού φυλλοβόλου δάσους/
by: Προύτσος, Νικόλαος Δ.
Published: (2010) -
Διαθεσιμότητα τροφίμων στην Ελλάδα κατ' άτομο
by: Τριχοπούλου, Αντωνία (1938-)
Published: (1995) -
Πρόρρηση πτητικοτήτων αρωματικών συστατικών τροφίμων : πειραματικές μετρήσεις ισορροπίας υγρού-υγρού (μέρος Β) /
by: Ανδρέου, Χριστόφορος -
Σχεδιασμός και μελέτη της διατηρησιμότητας τροφίμων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη /
by: Νταουντάκη, Ευγενία Γ -
Ανάπτυξη λογισμικού πρόβλεψης διατηρησιμότητας και βέλτιστου σχεδιασμού συσκευασίας αφυδατωμένων τροφίμων /
by: Καπόπουλος, Βασίλης