Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τε...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/
Main Author:
ΜΠΟΣΚΟΣ, Δ.Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη:
Γαρταγάνη,
1989
Edition:
2η εκδ.
Subjects:
Food industry and trade
Τεχνολογία τροφίμων
ΧΗΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
664 ΜΠΟ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/
by: Μπόσκου, Δ. Γ.
Published: (1986)
Μελέτη τεχνολογικών χαρακτηριστικών στελεχών ζυμομυκητών σε γλεύκος σαββατιανό καθώς και της επίδρασης τους στο δευτερογενές άρωμα των παραγόμενων οίνων/
by: Μουλκιώτης, Χαράλαμπος Γ.
Published: (1999)
Ταυτοποίηση των ουδέτερων λιποειδών του βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes και μεταβολές των κυριότερων συστατικών κατά την ανάπτυξη του λοιμογόνου αυτού παράγοντα στο ψυγείο/
by: Παρασκευάς, Παναγιώτης Κ.
Published: (2001)
Επιφανειακές κατεργασίες μεταλλικών υλικών με laser μεγάλης ισχύος/
by: Χουνδρή, Αναστασία Η.
Published: (2003)
Listeria monocytogenes: ψυχρότροφο παθογόνο βακτήριο των τροφίμων : μελέτη της αναδόμησης των λιποειδών του στην χαμηλή θερμοκρασία δια της σύγκρισης των λιπαρών οξέων /
by: Περράκη, Μαριγώ Φ.
Published: (1999)
×
Loading...