Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού : εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά /

Main Author: Γιαννακούρου, Μαρία Χ
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors: Ταούκης, Πέτρος
Format: Book
LEADER 00884nam a2200145 a 4500
001 573619
005 20171111230034.0
008 120511s2003----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Γιαννακούρου, Μαρία Χ 
245 1 0 |a Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού :   |b εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά /  |c Μαρίας Χ. Γιαννακούρου ; ; [επιβλέπων: Πέτρος Ταούκης] 
700 1 |a Ταούκης, Πέτρος 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc129a6c5ad13446f6437f  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books