Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμω...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων αρχές και μέθοδοι
Main Author:
Γρηγοράκης, Κρίτων
Other Authors:
Τσάκνης, Ι.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
Εκδόσεις Παπασωτηρίου
2014
Subjects:
Οργανοληπτική αξιολόγηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
250 σ. εικ. 24 εκ.
Bibliography:
Περιέχει βιβλιογραφίες
ISBN:
978-960-491-083-0
Similar Items
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωϊκής προέλευσης
Published: (2012)
Sensory evaluation of food: principles and practices/
by: Lawless, Harry T.
Published: (1998)
Aroma and flavor lexicon for sensory evaluation :terms, definitions, references, and examples /
by: Civille, Gail Vance
Published: (1996)
Rheology of food, pharmaceutical and biological materials with general rheology /
Published: (1990)
Sensory evaluation practices
by: Stone, Herbert.
Published: (2004)
×
Loading...