Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep

Corporate Author: Wageningen Academic
Other Authors: Lazzaroni, C., Gigli, S., Gabina, D.
Format: Book
Language:English
Published: Wageningen: Wageningen Academic, 2007
Series:EAAP publication no. 123
Subjects:
LEADER 01329nam a2200313 a 4500
001 2027406
005 20171112000021.0
008 080207s2007 e r 000 0 eng d
020 |a 9789086860227 
040 |a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22η έκδ.  |a 664.929 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 664.92 
245 1 0 |a Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep  |c editors C. Lazzaroni, S. Gigli and D. Gabina 
260 1 0 |a Wageningen:  |b Wageningen Academic,  |c 2007 
300 1 0 |a 227 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
490 0 0 |a EAAP publication  |v no. 123 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλογραφικές αναφορές και ευρετήριο 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 1 7 |a Κρέας  |x Ποιότητα 
650 1 7 |a Βοοειδή κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης  |x Σφάγια 
650 1 0 |a Meat  |x Quality 
650 1 0 |a Beef cattle  |x Carcasses 
650 1 0 |a ΚΡΕΑΣ  |x ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
700 1 0 |a Lazzaroni, C.  |x ΣΥΝΕΔΡΙΑ 
700 1 0 |a Gigli, S. 
700 1 0 |a Gabina, D. 
710 1 0 |a Wageningen Academic 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc83e06c5ad13446fe1bdd  |c 998a  |d 945l  |e PROC 664.92 EUR  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a6156c5ad14ac1e79540  |c 945l  |d 998a  |t 1  |x m  |z Books