|
|
|
|
LEADER |
01329nam a2200313 a 4500 |
001 |
2027406 |
005 |
20171112000021.0 |
008 |
080207s2007 e r 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9789086860227
|
040 |
|
|
|a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22η έκδ.
|a 664.929
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.92
|
245 |
1 |
0 |
|a Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep
|c editors C. Lazzaroni, S. Gigli and D. Gabina
|
260 |
1 |
0 |
|a Wageningen:
|b Wageningen Academic,
|c 2007
|
300 |
1 |
0 |
|a 227 σ. :
|b εικ. ;
|c 25 εκ.
|
490 |
0 |
0 |
|a EAAP publication
|v no. 123
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλογραφικές αναφορές και ευρετήριο
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
1 |
7 |
|a Κρέας
|x Ποιότητα
|
650 |
1 |
7 |
|a Βοοειδή κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης
|x Σφάγια
|
650 |
1 |
0 |
|a Meat
|x Quality
|
650 |
1 |
0 |
|a Beef cattle
|x Carcasses
|
650 |
1 |
0 |
|a ΚΡΕΑΣ
|x ΠΟΙΟΤΗΤΑ
|
700 |
1 |
0 |
|a Lazzaroni, C.
|x ΣΥΝΕΔΡΙΑ
|
700 |
1 |
0 |
|a Gigli, S.
|
700 |
1 |
0 |
|a Gabina, D.
|
710 |
1 |
0 |
|a Wageningen Academic
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc83e06c5ad13446fe1bdd
|c 998a
|d 945l
|e PROC 664.92 EUR
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a6156c5ad14ac1e79540
|c 945l
|d 998a
|t 1
|x m
|z Books
|