Bakery food manufacture and quality water control and effects/

Main Author: Cauvain, Stanley P.
Corporate Author: Blackwell Science
Other Authors: Young, Linda S.
Format: Book
Language:English
Published: Malden: Blackwell Science, 2000
Subjects:
LEADER 01388nam a2200349 a 4500
001 2014747
005 20171112000003.0
008 070608t2000 xu r 000 0 eng d
020 |a 0632053275 
040 |a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ  |b gre 
082 0 |2 22η έκδ.  |a 664.752 
082 0 |2 22  |a 664.752 
082 0 |2 22  |a 664.752 CAU 
100 1 0 |a Cauvain, Stanley P. 
245 1 0 |a Bakery food manufacture and quality  |b water control and effects/  |c Stanley P. Cauvain, Linda S. Young 
260 1 0 |a Malden:  |b Blackwell Science,  |c 2000 
300 1 0 |a xii, 209 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο 
504 1 0 |a Includes bibliographical references and index. 
650 1 7 |a Ψημένα προιόντα 
650 1 7 |a Ψήσιμο  |x Ποιοτικός έλεγχος 
650 1 0 |a Baked products 
650 1 0 |a Baking  |x Quality control 
650 0 0 |a Baked products 
650 0 0 |a Baking  |x Quality control 
650 1 0 |a Baked products 
650 1 0 |a Baking  |x Quality control 
700 1 0 |a Young, Linda S. 
710 1 0 |a Blackwell Science 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1af96c5ad13446f78a06  |c 998a  |d 945l  |e 664.752 CAU  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc24a36c5ad13446f92e9a  |c 998a  |d 945l  |e 664.752 CAU  |t 1  |x m  |z Books