|
|
|
|
LEADER |
01367nam a2200277 a 4500 |
001 |
1963279 |
005 |
20171111235851.0 |
008 |
130215s2005|||| ||| 001 yygre |
020 |
|
|
|a 960-357-068-0
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
082 |
1 |
|
|2 21
|a 660
|
100 |
0 |
1 |
|a Αμβροσιάδης, Ιωάννης
|
245 |
1 |
|
|a Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
|c Ιωάννης Αμβροσιάδης
|
260 |
1 |
|
|a Θεσσαλονίκη
|b Σύγχρονη Παιδεία
|c 2005
|
300 |
1 |
|
|a 364σ.
|c 24εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 347-359
|
504 |
1 |
|
|a Ευρετήριο: σ. [361]-364
|
650 |
1 |
|
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|x Ποιοτικός έλεγχος
|
650 |
1 |
|
|a Τροφή
|x Μέτρα ασφαλείας
|
650 |
1 |
|
|a Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59093d296c5ad1338a91ad42
|c 995b
|d 995e
|e 02306/2009-2
|t 2
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc1ba86c5ad13446f7a90d
|c 998a
|d 945l
|e Δ 363.1926 ΑΜΒ
|t 5
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-AtTEI
|b 59cc78696c5ad13446fbffe2
|c 998a
|d 945l
|e 363.19 ΑΜΒ
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a6406c5ad14ac1e79a11
|c 945l
|d 998a
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc865c6c5ad13446fe5e12
|c 998a
|d 945l
|e 363.192 ΑΜΒ
|t 1
|x m
|z Books
|