Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εφαρμογή και έλεγχος του συστή...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Main Author:
Αμβροσιάδης, Ιωάννης
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη
Σύγχρονη Παιδεία
2005
Subjects:
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
364σ. 24εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 347-359
Ευρετήριο: σ. [361]-364
ISBN:
960-357-068-0
Similar Items
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2004)
Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων
Published: (2005)
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε μονάδα υγείας - νοσοκομείο/
by: Καπετανίδου, Τριανταφυλλιά
Published: (2010)
HACCP: a practical approach/
by: Mortimore, Sara
Published: (1998)
Validation and verification of HACCP
Published: (1999)
×
Loading...