Προσδιορισμός των προϊόντων οξείδωσης της χοληστερόλης στα κυπριακά τρόφιμα με τη χρήση νέων βελτιωμένων αναλυτικών τεχνικών/
Main Author: | Γεωργίου, Χριστιάνα Α. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
[Λευκωσία:
χ. ό.],
2015
|
Subjects: |
Similar Items
-
Χοληστερίνη: κίνδυνος για την καρδιά και τα αγγεία/
by: Pospisil, Edita
Published: (1997) -
Μηχανισμός δράσεως των ιόντων χρωμίου ως αναστολέων ή ενεργοποιητών επί της in vitro βιοσυνθέσεως της χοληστερόλης/
by: Δεληκωνσταντίνου, Γεώργιος Η.
Published: (1974) -
Ανάλυση της σύστασης και της λειτουργίας τησ HDL από ασθενείς με οικογενή σύνδρομα χαμηλών και υψηλών επιπέδων HDL. Μελέτη των αλληλεπιδράσεων της απολιποπρωτείνης Α-I με τον μεταφορέα χοληστερόλης ABCG1/
by: Δανιήλ, Γεώργιος Α.
Published: (2009) -
Η επίδραση της υπολιπιδαιμικής αγωγής- είτε με αναστολείς της σύνθεσης της χοληστερόλης είτε με αναστολείς της απορρόφησης της χοληστερόλης - στους δείκτες φλεγμονής και θρομβωτικούς και ιστικούς παράγοντες σε ασθενείς με δυσλιπιδαιμία : διδακτορική διατριβή /
by: Κωστάκου, Παναγιώτα Μ.
Published: (2009) -
Η συγκέντρωση της χοληστερόλης στην κυτταρική μεμβράνη των ερυθροκυττάρων και οι διαφορές της μεταξύ νεαρών κια γηραιών κυττάρων σε υγιή και διαβητικά άτομα : διδακτορική διατριβή /
by: Κανταρτζής, Κωνστατνίνος
Published: (2002)