Γεωργίου, Χ. Α. (2015). Προσδιορισμός των προϊόντων οξείδωσης της χοληστερόλης στα κυπριακά τρόφιμα με τη χρήση νέων βελτιωμένων αναλυτικών τεχνικών. [Λευκωσία: χ. ό.].
Chicago Style CitationΓεωργίου, Χριστιάνα Α. Προσδιορισμός των προϊόντων οξείδωσης της χοληστερόλης στα κυπριακά τρόφιμα με τη χρήση νέων βελτιωμένων αναλυτικών τεχνικών. [Λευκωσία: χ. ό.], 2015.
MLA CitationΓεωργίου, Χριστιάνα Α. Προσδιορισμός των προϊόντων οξείδωσης της χοληστερόλης στα κυπριακά τρόφιμα με τη χρήση νέων βελτιωμένων αναλυτικών τεχνικών. [Λευκωσία: χ. ό.], 2015.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.