Διοίκηση εστιατορίου & μπαρ /

Main Author: Reich, Allen Z.
Other Authors: Παρασκευάς, Αλέξανδρος.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Έλλην, c2001.
Series:Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου ; 2
Subjects:
LEADER 01055nam a2200217 a 4500
001 1480652
005 20171111233539.0
008 100208t2001 _gr a 000 0 gre d
020 |a 9789602865866  |q χαρτόδ. 
040 |a CY-LiCUT  |q τ. 2 
050 1 4 |a TX911.3.M27  |b R45 2001 
100 1 |a Reich, Allen Z. 
240 1 0 |a The restaurant operator’s manual.  |l Greek 
245 1 0 |a Διοίκηση εστιατορίου & μπαρ /  |c Allen Z. Reich ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Αλέξανδρος Παρασκευάς, μετάφραση Αλεξάνδρα Γκολέτη. 
246 3 |a Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ 
260 |a Αθήνα :  |b Έλλην,  |c c2001. 
300 |a 1 τ. (ποικίλες σελιδαριθμήσεις) :  |b εικ. ;  |c 28 εκ. 
490 0 |a Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου ;   |v 2 
650 0 |a Restaurant management. 
700 1 |a Παρασκευάς, Αλέξανδρος. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a66c6c5ad14ac1e79f03  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 1  |x m  |z Books