|
|
|
|
LEADER |
01055nam a2200217 a 4500 |
001 |
1480652 |
005 |
20171111233539.0 |
008 |
100208t2001 _gr a 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9789602865866
|q χαρτόδ.
|
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|q τ. 2
|
050 |
1 |
4 |
|a TX911.3.M27
|b R45 2001
|
100 |
1 |
|
|a Reich, Allen Z.
|
240 |
1 |
0 |
|a The restaurant operator’s manual.
|l Greek
|
245 |
1 |
0 |
|a Διοίκηση εστιατορίου & μπαρ /
|c Allen Z. Reich ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Αλέξανδρος Παρασκευάς, μετάφραση Αλεξάνδρα Γκολέτη.
|
246 |
3 |
|
|a Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Έλλην,
|c c2001.
|
300 |
|
|
|a 1 τ. (ποικίλες σελιδαριθμήσεις) :
|b εικ. ;
|c 28 εκ.
|
490 |
0 |
|
|a Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου ;
|v 2
|
650 |
|
0 |
|a Restaurant management.
|
700 |
1 |
|
|a Παρασκευάς, Αλέξανδρος.
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a66c6c5ad14ac1e79f03
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|