Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Functional foods, cardiovascul...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Functional foods, cardiovascular disease, and diabetes/
Other Authors:
Arnoldi, Anna
Format:
Book
Language:
English
Published:
Boca Raton, FL: Cambridge, UK:
CRC Press Woodhead Pub.,
2004
Subjects:
Δίαιτα
Διατροφή
Καρδιαγγειακό σύστημα
>
Ασθένειες
>
Πρόληψη και έλεγχος
Καρδιαγγειακό σύστημα
>
Ασθένειες
>
Διαιτητική θεραπεία
Λειτουργικά τρόφιμα
Καρδιαγγειακό σύστημα
>
Ασθένειες
>
Πρόληψη
Καρδιαγγειακό σύστημα
>
Ασθένειες
>
Διαιτολογικές απόψεις
Διαβήτης
>
Πρόληψη
Διαβήτης
>
Διαιτολογικές απόψεις
Diet
Nutrition
Cardiovascular system
>
Diseases
>
Prevention and control
Cardiovascular system
>
Diseases
>
Diet therapy
Functional foods
Cardiovascular system
>
Diseases
>
Prevention
Cardiovascular system
>
Diseases
>
Nutritional aspects
Diabetes
>
Prevention
Diabetes
>
Nutritional aspects
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
613.2 FUN
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Cardiovascular nutrition : disease management and prevention : CPE questions.
Published: (2004)
Cardiovascular nutrition : strategies and tools for disease management and prevention /
Published: (1998)
Nutritional aspects of cardiovascular disease : report of the cardiovascular review group committee on Medical Aspects of Food Policy
Published: (1995)
The journal of cardiovascular nursing.
Published: (1986)
Cardiovascular disease : diet, nutrition and emerging risk factors : the report of a British Nutrition Foundation task force /
Published: (2005)
×
Loading...