Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Math principles for food servi...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Math principles for food service occupations/
Main Author:
Strianese, Anthony J.
Other Authors:
Strianese, Pamela P.
Format:
Book
Language:
English
Published:
[Albany, NY] United Kingdom:
Delmar,
2001
Edition:
4η έκδ.
Subjects:
Τροφή, Υπηρεσίες της
>
Μαθηματικά
Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
Μαθηματικά
Food service
>
Mathematics
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
647.9501513 STR
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα
by: Luise, Franco
Published: (2008)
Αρχές σχεδίασης μενού : με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /
by: McVety, Paul J.
Published: (1999)
Food service in institutions/
by: West, Bessie Brooks
Published: (1966)
Working conditions in hotels, restaurants and similar establishments Report IV (1)
Published: (1990)
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995)
×
Loading...