Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Food service in institutions/
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Food service in institutions/
Main Author:
West, Bessie Brooks
Other Authors:
Wood, Le Velle
,
Harger, Virginia F.
Format:
Book
Language:
English
Published:
New York:
J. Wiley & Sons,
[1966]
Edition:
4η έκδ.
Subjects:
Τροφή, Υπηρεσίες της
Food service
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
647.95068 BRO
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Food service in institutions /
by: West, Bessie Brooks
Published: (1955)
Food service manual for health care institutions/
by: Puckett, Ruby P.
Published: (2004)
Safe handling of foods/
Published: (2000)
Food service μηνιαίο περιοδικό ελεγχόμενης κυκλοφορίας για την επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων - ποτών.
Published: (2006)
Math principles for food service occupations/
by: Strianese, Anthony J.
Published: (2001)
×
Loading...