|
|
|
|
LEADER |
01112nam a2200265 a 4500 |
001 |
943955 |
005 |
20171111231415.0 |
008 |
040312s1999 gr gr 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 0471090689
|
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
082 |
|
0 |
|2 21
|a 647.950682
|
100 |
1 |
|
|a Κατσιγρής, Κώστας
|
245 |
1 |
0 |
|a Design and equipment for restaurants and foodservice :
|b a management view /
|c Costas Katsigris, Chris Thomas
|
260 |
|
|
|a New York:
|b J. Wiley & Sons,
|c c1999
|
300 |
|
|
|a xv, 510 σ. :
|b εικ. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει ευρετήριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή, Υπηρεσίες της
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή, Υπηρεσίες της
|x Εξοπλισμός
|
650 |
1 |
7 |
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Σχέδιο και κατασκευή
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service management
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service
|x Equipment and supplies
|
650 |
1 |
0 |
|a Restaurants
|x Design and construction
|
700 |
1 |
|
|a Thomas, Chris
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca4b96c5ad1344602f4fa
|c 998a
|d 945l
|e 647.950682 KAT
|t 1
|x m
|z Books
|