Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
1992
|
Subjects: |
Table of Contents:
- Πρόλογος
- Μέρος Πρώτο. Εισαγωγή Κεφάλαιο 1. Χημεία τροφίμων και διατροφή
- Μέρος Δεύτερο. Συστατικά των τροφίμων: Κεφάλαιο 2. Νερό
- Κεφάλαιο 3. Πρωτεί?νες
- Κεφάλαιο 4. Λιπαρές ουσίες
- Κεφάλαιο 5. Υδατάνθρακες
- Κεφάλαιο 6. Βιταμίνες και ανόργανα άλατα
- Κεφάλαιο 7. Ένζυμα
- Κεφάλαιο 8. Άλλα συστατικά των τροφίμων
- Μέρος Τρίτο: Κεφάλαιο 9. Τρόφιμα και διατροφή
- Μέρος Τέταρτο. Τρόφιμα ζωικής προέλευσης: Κεφάλαιο 10. Κρέας και προίόντα κρέατος
- Κεφάλαιο 11. Πουλερικά, θαλασσινά και αυγά
- Κεφάλαιο 12. Γάλα και προίόντα γάλακτος
- Μέρος Πέμπτο. Τρόφιμα φυσικής προέλευσης: Κεφάλαιο 13. Οπωροκηπευτικά
- Κεφάλαιο 14. Δημητριακά
- Μέρος Έκτο. Ευφραντικά: Κεφάλαιο 15. Ευφραντικά προίόντα - ζυμώσεις
- Μέρος Έβδομο. Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων: Κεφάλαιο 16. Χρώμα των τροφίμων
- Κεφάλαιο 17. Υφή των τροφίμων
- Κεφάλαιο 18. Γεύση και οσμή των τροφίμων
- Ευρετήριο
- Ευρετήριο ξενόγλωσσων όρων