Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
Main Author:
Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Other Authors:
Κοντομηνάς, Μιχαήλ Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό.],
1992
Subjects:
Χημεία τροφίμων
>
Μελέτη και διδασκαλία (Ανώτατη)
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
664.001 ΒΟΥ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων
by: Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Published: (1985)
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
by: Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Published: (1992)
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
by: Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Published: (1983)
Χημεία βιοχημεία τροφίμων/
by: Μουρκίδης, Γεώργιος Α., 1923-
Published: (1980)
Ανάλυση τροφίμων : θεωρία και εφαρμογές /
by: Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Published: (1992)
×
Loading...