Καινοτόμες μέθοδοι διατήρησης της ποιότητας έτοιμων για κατανάλωση ακτινιδίων και μήλων/
Main Author: | Γεωργουδάκη, Τριανταφυλλιά Α. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Νάνος, Γεώργιος Δ. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/466 |
Similar Items
-
Καινοτόμες μέθοδοι διατήρησης της ποιότητας έτοιμων για κατανάλωση ακτινιδίων και μήλων/
by: Γεωργουδάκη, Τριανταφυλλιά Α.
Published: (2012) -
Συγκριτική αξιολόγηση ποιότητας ακτινιδίων ποικιλίας Τσεχελίδη με την ποικιλία Hayward/
by: Θρασυβούλου, Ευαγγελία
Published: (2008) -
Μεταβολές στην ποιότητα μήλων και αχλαδιών μετά από μωλωπισμό/
by: Καρούτσου, Αγγελική
Published: (2009) -
Μεταβολές στην ποιότητα μήλων και αχλαδιών μετά από μωλωπισμό/
by: Καρούτσου, Αγγελική
Published: (2009) -
Μετασυλλεκτική μεταχείριση των καρπών των ελληνικών ποικιλιών μηλιάς φιρίκι και αχλαδιάς κρυστάλι για αύξηση της προστιθέμενης αξίας αυτών/
by: Καλογιαννάκη, Καλλιόπη Ι.
Published: (2012)