Καινοτόμες μέθοδοι διατήρησης της ποιότητας έτοιμων για κατανάλωση ακτινιδίων και μήλων/

Main Author: Γεωργουδάκη, Τριανταφυλλιά Α.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Νάνος, Γεώργιος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/466

Internet

http://hdl.handle.net/11615/466
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης-1ΠροβολήOPAC