Καινοτόμες μέθοδοι διατήρησης της ποιότητας έτοιμων για κατανάλωση ακτινιδίων και μήλων/

Main Author: Γεωργουδάκη, Τριανταφυλλιά Α.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Νάνος, Γεώργιος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/466
LEADER 01357nam a2200241 a 4500
001 915063
005 20171111231352.0
008 121210s2012 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 634.6 
100 1 |a Γεωργουδάκη, Τριανταφυλλιά Α. 
245 1 0 |a Καινοτόμες μέθοδοι διατήρησης της ποιότητας έτοιμων για κατανάλωση ακτινιδίων και μήλων/  |c Γεωργουδάκη Τριανταφυλλιά ; επιβλέπων καθηγητής Γεώργιος Νάνος 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2012 
300 |a 86 σ. :  |b διαγρ., εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 83-86). 
650 1 0 |a ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ * 
650 1 0 |a ΜΗΛΑ *  |x ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
650 1 0 |a ΦΡΟΥΤΑ *  |x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
700 1 |a Νάνος, Γεώργιος Δ. 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
856 4 0 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος  |u http://hdl.handle.net/11615/466  
952 |a GRThAnMak  |b 59cc91196c5ad13446ff4862  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books