Η επίδραση διαφορετικών επιπέδων πρωτεΐνης στην ανάπτυξη του εκτρεφόμενου μυτακίου (Diplodus puntazzo)/
Main Author: | Δρετάκη-Στάμου, Γεωργία |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43674 |
Similar Items
-
Η επίδραση υψηλών επιπέδων διαιτητικής πρωτεϊνης στην ανάπτυξη του μυξιναριού (Liza aurata, Risso 1810) σε συνθήκες εκτροφής σε λιμνοθαλάσσιο περιβάλλον/
by: Τσιάμης, Βασίλειος
Published: (2010) -
Η επίδραση χαμηλών επιπέδων διαιτητικής πρωτεΐνης στην ανάπτυξη του μυξιναριού (Liza aurata, Risso 1810) σε συνθήκες εκτροφής σε λιμνοθαλάσσιο περιβάλλον/
by: Κουγιουμτζής, Νικόλαος Α.
Published: (2010) -
Επίδραση διαφορετικών υδατανθράκων στην πεπτικότητα θρεπτικών συστατικών της τροφής από την τσιπούρα (Sparus aurata)/
by: Αδαμίδου, Σ. Γ.
Published: (2003) -
Διαιτητικές απαιτήσεις του είδους Puntazzo puntazzo : επίδραση των συνθηκών εκτροφής (σύσταση σιτηρεσίου και θερμοκρασία) στην ανάπτυξή του και την σύσταση των ιστών του /
by: Παρπούρα, Άλκηστις-Χρυσάνθη
Published: (1998) -
Εξέλιξη των διατροφικών μηχανισμών κατά τη μετάβαση από την αυτότροφη στην ετερότροφη μετεμβρυακή φάση στο μυτάκι (Puntazzo puntazzo), υπό εντατικές συνθήκες καλλιέργειας= Evolution of the nutritional mechanisms during the transition from autotrophus to heterotrophus postembryonic phase in sharpsnout seabream (Puntazzo puntazzo), under conditions of intensive culture/
by: Ηλιόπουλος, Αθανάσιος
Published: (2003)