Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/
Main Author: | Σαλονικιώτη, Αναστασία |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος |
Other Authors: | Πετρόπουλος, Σπύρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2015
|
Subjects: |
Similar Items
-
Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/
by: Σαλονικιώτη, Αναστασία
Published: (2015) -
Επίδραση της εποχής σποράς στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/
by: Μενδώνη, Ελένη
Published: (2015) -
Επίδραση της εποχής σποράς στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/
by: Μενδώνη, Ελένη
Published: (2015) -
Επίδραση γιβερριελλινικού οξέος και της αλατότητας του νερού στην ανάπτυξη του μαρουλιού/
by: Καραλάκη, Αρετή Ε.
Published: (2011) -
Επίδραση υποκείμενου εμβολιασμού στην παραγωγική συμπεριφορά καθώσε και στα φυσικοχημικά/οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στο πεπόνι, αγγουράκι και μελιτζάνα/
by: Χριστάκου, Ε. Χ.
Published: (2003)