Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/

Main Author: Σαλονικιώτη, Αναστασία
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Πετρόπουλος, Σπύρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2015
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςDISS ΦΠΑΠ/2015 ΣΑΛ1ΠροβολήOPAC