|
|
|
|
LEADER |
01276nam a2200229 a 4500 |
001 |
870245 |
005 |
20171111231315.0 |
008 |
150629s2015 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 635.04
|
100 |
1 |
|
|a Σαλονικιώτη, Αναστασία
|
245 |
1 |
0 |
|a Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/
|c Σαλονικιώτη Αναστασία ; επιβλέπων καθηγητής Πετρόπουλος Σπύρος
|
260 |
|
|
|a Βόλος:
|b [χ.ό.],
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 177 σ. :
|b εικ., πίν. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 164-177).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΛΑΧΑΝΙΚΑ *
|x ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΦΥΤΑ *
|x ΑΝΑΠΤΥΞΗ
|
700 |
1 |
|
|a Πετρόπουλος, Σπύρος
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc7d2f6c5ad13446fcebf6
|c 998a
|d 945l
|e DISS ΦΠΑΠ/2015 ΣΑΛ
|t 1
|x m
|z Books
|