Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/

Main Author: Σαλονικιώτη, Αναστασία
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Πετρόπουλος, Σπύρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2015
Subjects:
LEADER 01276nam a2200229 a 4500
001 870245
005 20171111231315.0
008 150629s2015 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 635.04 
100 1 |a Σαλονικιώτη, Αναστασία 
245 1 0 |a Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών/  |c Σαλονικιώτη Αναστασία ; επιβλέπων καθηγητής Πετρόπουλος Σπύρος 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2015 
300 |a 177 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 164-177). 
650 1 0 |a ΛΑΧΑΝΙΚΑ *  |x ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ 
650 1 0 |a ΦΥΤΑ *  |x ΑΝΑΠΤΥΞΗ 
700 1 |a Πετρόπουλος, Σπύρος 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc7d2f6c5ad13446fcebf6  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΦΠΑΠ/2015 ΣΑΛ  |t 1  |x m  |z Books