Αποθήκευση της πιπεριάς σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (ΜΑΠ) και οι διάφορες φυσικοχημικές της αντιδράσεις/

Main Author: Χαραλαμπίδου, Σοφία
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2008
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςDISS ΦΠΑΠ/2008 ΧΑΡ2ΠροβολήOPAC