Αποθήκευση της πιπεριάς σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (ΜΑΠ) και οι διάφορες φυσικοχημικές της αντιδράσεις/
Main Author: | Χαραλαμπίδου, Σοφία |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος |
Other Authors: | Μαυρομάτης, Αθανάσιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2008
|
Subjects: |
Similar Items
-
Επίδραση υποκείμενου εμβολιασμού στην παραγωγική συμπεριφορά καθώσε και στα φυσικοχημικά/οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στο πεπόνι, αγγουράκι και μελιτζάνα/
by: Χριστάκου, Ε. Χ.
Published: (2003) -
Διερεύνηση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας χρήσης νερού καλλιέργειας πιπεριάς σε διχτυοκήπιο/
by: Νικολάου, Χρύσα Ηλ.
Published: (2012) -
Το πρόβλημα της προψύξεως και της ψυκτικής μεταφοράς των φρούτων και λαχανικών εν Ελλάδι
by: Δερμεντζόπουλος, Απόστολος Β.
Published: (1956) -
Οδηγός της αγρότισσας εις την διατήρησι λαχανικών με άλμη και αλάτι
Published: (1963) -
Ανάλυση γενετικών και βιοχημικών παραγόντων εμπλεκομένων στην ανθοφορία του φυτού μεγάλης ημέρας σπανάκι/
by: Τσέτσος, Βασίλειος Γ.
Published: (1998)