Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Production culinaire
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Production culinaire
Main Author:
Cusin, Patrick
(Author)
Other Authors:
Lambert, Didier
Format:
Book
Published:
Paris :
CLET ,
199?
Subjects:
Μαγειρική
>
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
>
Εξοπλισμός
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
647.94 RES
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Produits et denrees
by: Cusin, Patrick
Published: (1990)
Συντήρηση και έλεγχος ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων
by: Πανάς, Δημήτριος Γ.
Published: (1986)
Gestion des locaux dʹ hebergement :Les outils de travail quʹil faut avoir en poche
by: Bermond, Anne
Εξοπλισμός και προμηθευτές ξενοδοχείων και εστιατορίων 1989
Published: (1990)
Προμήθειες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Εμπορευματογνωσία
by: Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας
Published: (1992)
×
Loading...