Σχεδιασμός συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005) σε μελισσοκομείο [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Τζιάλλα, Αικατερίνη
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2011
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/C4D68CEA1050588AC22578DF0024D882/?OpenDocument&ResortAscending=18
LEADER 01597nam a2200253 a 4500
001 861363
005 20171111231307.0
008 110711s2011 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Τζιάλλα, Αικατερίνη 
245 1 0 |a Σχεδιασμός συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005) σε μελισσοκομείο  |b [Διπλωματική διατριβή]/  |c Τζιάλλα Αικατερίνη 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2011 
300 |a 1 Cd-rom (1 MB) :  |b πίν., σχήμ., εικ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 1 0 |a Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/C4D68CEA1050588AC22578DF0024D882/?OpenDocument&ResortAscending=18 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7bf56c5ad13446fcaff8  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books