|
|
|
|
LEADER |
01597nam a2200253 a 4500 |
001 |
861363 |
005 |
20171111231307.0 |
008 |
110711s2011 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Τζιάλλα, Αικατερίνη
|
245 |
1 |
0 |
|a Σχεδιασμός συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005) σε μελισσοκομείο
|b [Διπλωματική διατριβή]/
|c Τζιάλλα Αικατερίνη
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1 MB) :
|b πίν., σχήμ., εικ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/C4D68CEA1050588AC22578DF0024D882/?OpenDocument&ResortAscending=18
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc7bf56c5ad13446fcaff8
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|