Σχεδιασμός συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005) σε μελισσοκομείο [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/C4D68CEA1050588AC22578DF0024D882/?OpenDocument&ResortAscending=18 |
Item Description: | Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. |
---|---|
Physical Description: | 1 Cd-rom (1 MB) : πίν., σχήμ., εικ. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. |