Επίδραση αμύλου κα σακχάρων στην πήξη του γάλακτος/

Main Author: Τσιάτσικα, Ναταλία
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη
Format: Book
Language:Greek
Published: [Λάρισα]: [χ.ό.], [2008]
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/1347
LEADER 01130nam a2200229 a 4500
001 835459
005 20171111231243.0
008 090512s2008 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 641.371 
100 1 |a Τσιάτσικα, Ναταλία 
245 1 0 |a Επίδραση αμύλου κα σακχάρων στην πήξη του γάλακτος/  |c Ναταλία Τσιάτσικα ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Περσεφόνη Γιαννούλη 
260 |a [Λάρισα]:  |b [χ.ό.],  |c [2008] 
300 |a 87 σ. :  |b εικ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a ΓΑΛΑ  |x ΠΗΞΗ 
650 1 0 |a ΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ 
700 1 |a Γιαννούλη, Περσεφόνη 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
856 4 0 |b Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας  |u http://hdl.handle.net/11615/1347 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc78d46c5ad13446fc14b0  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΒΒ/2008 ΤΣΙ  |t 1  |x m  |z Books