Η επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersa/

Main Author: Χαραλαμπάκη, Μαρία Κ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
Other Authors: Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2011
Subjects:
LEADER 01354nam a2200229 a 4500
001 823784
005 20171111231232.0
008 111118s2011 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 εκδ.  |a 639.483 8 
100 1 |a Χαραλαμπάκη, Μαρία Κ. 
245 1 2 |a Η επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersa/  |c Χαραλαμπάκη Κ. Μαρία ; επιβλέπων καθηγητής Ιωάννης Καραπαναγιωτίδης 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2011 
300 |a viii, 45 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 cd-rom 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 40-43). 
650 1 0 |a ΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ 
650 1 0 |a ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ  |x ΕΡΕΥΝΑ 
700 1 |a Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc77336c5ad13446fbcb1b  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΙΥΠ/2011 ΧΑΡ  |t 2  |x m  |z Books