|
|
|
|
LEADER |
01354nam a2200229 a 4500 |
001 |
823784 |
005 |
20171111231232.0 |
008 |
111118s2011 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 εκδ.
|a 639.483 8
|
100 |
1 |
|
|a Χαραλαμπάκη, Μαρία Κ.
|
245 |
1 |
2 |
|a Η επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersa/
|c Χαραλαμπάκη Κ. Μαρία ; επιβλέπων καθηγητής Ιωάννης Καραπαναγιωτίδης
|
260 |
|
|
|a Βόλος:
|b [χ.ό.],
|c 2011
|
300 |
|
|
|a viii, 45 σ. :
|b εικ., πίν. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 cd-rom
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 40-43).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
|x ΕΡΕΥΝΑ
|
700 |
1 |
|
|a Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc77336c5ad13446fbcb1b
|c 998a
|d 945l
|e DISS ΙΥΠ/2011 ΧΑΡ
|t 2
|x m
|z Books
|