Η επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersa/

Main Author: Χαραλαμπάκη, Μαρία Κ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
Other Authors: Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2011
Subjects:
Physical Description:viii, 45 σ. : εικ., πίν. ; 30 εκ. + 1 cd-rom
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 40-43).