Η επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersa/

Main Author: Χαραλαμπάκη, Μαρία Κ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
Other Authors: Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2011
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςDISS ΙΥΠ/2011 ΧΑΡ2ΠροβολήOPAC