Μικροβιολογία τροφίμων /

Main Author: Κοτζεκίδου-Ρουκά, Παρθένα
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Γιαχούδης, 2009.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 01005nam a2200265 a 4500
001 814696
005 20171111231223.0
008 140404s2009 gr e 00010 gre d
020 |a 9789606700316 
082 0 0 |2 23  |a 664.001 579 
100 1 |a Κοτζεκίδου-Ρουκά, Παρθένα 
245 1 0 |a Μικροβιολογία τροφίμων /  |c Π. Κοτζεκίδου-Ρουκά. 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b Γιαχούδης,  |c 2009. 
300 |a 245 σ. :  |b διαγρ., πίν., σχ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές. 
650 0 |a Τροφή  |x Μικροβιολογία 
650 0 |a Food  |x Microbiology 
650 0 |a Μικροοργανισμοί 
650 0 |a Microorganisms 
650 0 |a Βακτήρια 
650 0 |a Bacteria 
650 0 |a Τροφική δηλητηρίαση 
650 0 |a Food poisoning 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc76096c5ad13446fb9278  |c 998a  |d 945l  |e 664.001 579 KOT  |t 5  |x m  |z Books