|
|
|
|
LEADER |
00980nam a2200229 a 4500 |
001 |
630327 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
120119s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664.07
|
100 |
1 |
|
|a Ζαφειροπούλου, Τριάδα
|
245 |
0 |
0 |
|a Συγκράτηση αρωματικών ουσιών από πηκτές ζελατίνης/
|c Ζαφειροπούλου Τριάδα ; επιβλέπουσα Ευαγγελίου Β.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 53 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 51-53
|
650 |
0 |
0 |
|a Gelatin
|
650 |
0 |
0 |
|a Colloids
|
650 |
0 |
0 |
|a Aromatic compounds
|
700 |
1 |
|
|a Ευαγγελίου, Βασιλική
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/3411
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19176c5ad13446f72f70
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664.07 ΖΑΦ
|t 1
|x m
|z Books
|