Συγκράτηση αρωματικών ουσιών από πηκτές ζελατίνης/

Main Author: Ζαφειροπούλου, Τριάδα
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Ευαγγελίου, Βασιλική
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/3411
LEADER 00980nam a2200229 a 4500
001 630327
005 20171111230409.0
008 120119s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664.07 
100 1 |a Ζαφειροπούλου, Τριάδα 
245 0 0 |a Συγκράτηση αρωματικών ουσιών από πηκτές ζελατίνης/  |c Ζαφειροπούλου Τριάδα ; επιβλέπουσα Ευαγγελίου Β. 
260 |c 2011 
300 |a 53 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 51-53 
650 0 0 |a Gelatin 
650 0 0 |a Colloids 
650 0 0 |a Aromatic compounds 
700 1 |a Ευαγγελίου, Βασιλική 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/3411 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19176c5ad13446f72f70  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664.07 ΖΑΦ  |t 1  |x m  |z Books